Två godismekaniker sökes

PRESTIGELÖS, MÅNGSIDIG, LOGISK, HÄNDIG, LAGSPELARE, AMBITIÖS

Om du tycker att orden här ovanför beskriver dig på ett bra sätt, så ska du absolut läsa vidare. Om inte, så finns det säkert andra roliga jobb du kan söka. Så vad i hela världen gör en godismekaniker?

Som godismekaniker arbetar du i en av norra Europas modernaste godisfabriker, BUBS Godis. En vanlig dag på jobbet tar du hand om allt från renovering och installation till svetsning och svarvning. Med andra ord vet du hur man hanterar, underhåller och felsöker olika typer av maskiner, oavsett om de bygger på befintlig eller ny teknik. 

På plats idag finns ett team med tre mekaniker och nu söker vi ytterligare två mekaniker för att göra oss större och starkare. BUBS Godis går nämligen som tåget och vi säljer godis som aldrig förr. Vi söker därför två mekaniker som vill vara med på resan och ha ett omväxlande jobb. Men framförallt vill vi ha kunniga, ambitiösa och prestigelösa mekaniker. Du får dessutom gärna ha erfarenhet från tillverkande industri. Arbetstiderna är rullande 4-skift, inklusive helger och nätter.

SÖK JOBBET!
Skicka din ansökan senast 25 februari på mail till verkstadschef Staffan Lorentzon, staffan@bubs.se. Om du har några frågor så kan du ringa Staffan på 036-332 07 52.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!